Rezervni delovi pp aparata su izuzetno bitni za svakog servisera ali i korisnika. Odgovorajući delovi su jedina potvrda sigurnosti i funkcionalnosti pp aparata. Možemo se pohvaliti najširim asortimanom na našem tržištu ali i izuzetnim kvalitetom.

Rezervni delovi pp aparata.

Rezervni delovi

Kod pp aparata pod stalnim pritiskom ovi delovi su jedni od najbitnijih za normalno funkcionisanje. U ponudi imamo zaptivke različitih veličina, namenjenih za sve tipove pp aparata i ventila. Pri tome mislimo na zaptivke za indikatore pritiska/manometre, zaptivke udarne igle, zaptivke ventila, zaptivke creva za pražnjenje. Prečnici kreću od 10mm pa do 53mm a debljine od 2mm do 4mm. Sve zaptivke izrađene od EPDM-a i usklađene sa zahtevima EN3 standarda. Prvi na tržištu smo ponudili i set zaptivki koji sadrži sve zaptivke koje su potrebne jednom aparatu.

ZAPTIVKE O-RING GUMICE

ZAPTIVKE / O-RING / GUMICE

Ventili su osnovni uređaj koji daje funkcionalnost pp aparatu. Razlikuju se po svojim konstrukcionim rešenjima ali i oblasti primene. U ponudi su svi tipovi ventila zastupljenih na našem tržištu a izdvajamo sledeće: - Ventil za prenosne pp aparate S-1A i S-2A sa standardnim navojem 30x1,5mm , ulazom za indikator pritiska 10x1mm, za radne pritiske do 18bari a ispitnog pritiska 27bari, sa CE oznakom i TUV sertifikovan , sa sigurnosnim uređajem - Ventil za prenosne pp aparate S-3A sa standardnim navojem 30x1,5mm , ulazom za indikator pritiska 10x1mm, za radne pritiske do 18bari a ispitnog pritiska 27bari, sa CE oznakom i TUV sertifikovan , sa sigurnosnim uređajem - Ventil za prenosne pp aparate S-6A , S-9A , Vr-9 , Pz-9 sa standardnim navojem 30x1,5mm , ulazom za indikator pritiska 10x1mm, za radne pritiske do 18bari a ispitnog pritiska 27bari, sa CE oznakom i TUV sertifikovan - Ventil za prevozne pp aparate S-25A, S-50A , S-100A , Pz-50 sa standardnim navojem G2" (Ф50) , ulazom za indikator pritiska 10x1mm, za radne pritiske do 27bari a ispitnog pritiska 42 bara,izlaz za crevo G3/4", sa CE oznakom i TUV sertifikovan , sa sigurnosnim uređajem - Ventil za prenosne pp aparate CO2-2 i CO2-5 , konusni 25E, radnog pritiska 174 bara, ispitni pritisak 250 bari, sa sigurnosnim uređajem na 225bar, potezni tip, sa CE oznakom i TUV sertifikovan - Ventil za prenosne pp aparate CO2-2 i CO2-5 i prevozne CO2-10 i CO2-30 , konusni 25E, radnog pritiska 174 bara, ispitni pritisak 250 bari, sa sigurnosnim uređajem na 225bar, zaporni tip - sa točkićem, sa CE oznakom i TUV sertifikovan.

Rezervni delovi - VENTILI

VENTILI

Niklovani, sa zaptivkom, M10x1mm ili 1/4" NPT, radni opseg 0-27 bari, prečnika indikatora od 23mm do 63mm. Posebnu pažnju posvećujemo indikatorima sa test otvorom koje je moguće testirati bez skidanja sa ventila pp aparata. Na njima je moguće uz pomoć iglice proveriti funkcionalnost i to jednostavnim postavljanjem u test otvorom i pritiskanjem. Ukoliko igla indikatora reaguje uređaj je ispravan.

Rezervni delovi - INDIKATORI PRITISKA MANOMETRI

INDIKATORI PRITISKA / MANOMETRI

Najveći izbor i opseg creva! Počevši od standardnih creva za pp aparate sa prahom, vodom i penom, preko creva sa anatomskom ručkom, ojačanjima, posebnim mlaznicama. Sva creva su izrađena od kvalitetnih materijala (PVC ili EPDM) i pojedinačno ispitana. Creva za pp aparate sa ugljendioksidom su usklađena sa standardom EN 853 i na sebi sadrže mlaznicu, drvenu antistatik dršku i mogu izdržati pritisak do 250 bari.

Rezervni delovi - CREVA ZA PRAŽNjENjE PP APARATA

CREVA ZA PRAŽNjENjE PP APARATA

U ponudi su svi tipovi boca standardnih pp aparata (S-1A, S-2A, S-3A, S-6A, S-9A, S-25A, S-50A, S-100A, Pz-9, Vr-9, CO2-2, CO2-5) ali i specijalni tipovi namenjeni invoativnim uređajima. Ovi rezervni delovi omogućavaju produžetak životnog veka vašeg aparata.

Rezervni delovi - BOCE TELA PP APARATA

BOCE/TELA PP APARATA

Kompletna ponuda na jednom mestu. Usponske cevi pp aparata pod stalnim pritiskom prečnika 16mm i dužina od 20,5cm do 51,5cm prilagođene svim tipovima prenosnih pp aparata sa suvim prahom i penom. Usponske cevi za aparate sa penom i vodom sa jedinstvenim filterom.

USPONSKE CEVI PP APARATA

Čelični pocinkovani osigurači različitih prečnika i dužina za sve tipove pp aparata. Dužina od 3cm do 4,5cm.

Rezervni delovi - OSIGURAČI

OSIGURAČI